Hyra släpkärra Falköping 

Välkommen till APC Service Falköping, ett företag för dig som behöver hyra en släpkärra i Falköping

Hyra släpkärra i Falköping 

Vad roligt att du har hittat hit till oss här på APC Service Falköping Kommanditbolag. Vårt relativt nystartade företag erbjuder flera olika slags tjänster, bland annat finns vi till för dig i Falköping som behöver hyra en släpkärra.Våra släpkärror är bra och billiga att hyra. Som sagt så erbjuder vi många olika tjänster utöver uthyrning av släpkärror, och dessa kan du läsa mer om här.  

För oss är det viktigaste att våra kunder blir nöjda oavsett vad man anlitar oss till. När det gäller övriga tjänster arbetar våra medarbetare alltid på ett sätt som är både effektivt men samtidigt noggrant, för att varje enskild kund ska bli 100 procent nöjd. En god kommunikation är givetvis viktig, alltför att säkerställa att allt arbete utförs enligt de önskemål och behov som föreligger. 

Vår utgångspunkt är Falköping. Vårt företag finns till både för alla i Falköping som vill hyra en släpkärra, och även för dem i någon närbelägen stad eller ort. 

Om du har några som helst frågor eller funderingar kring vårt företag, och de tjänster som vi erbjuder, så hoppas vi att du hör av dig till oss så snart som möjligt. Då kan vi tillsammans gå igenom din situation och komma fram till en så bra lösning för dig som möjligt. 

 

Tjänster

Fastighetsskötsel

Gräsklippning

Renovering

Maskintjänster

Vaktmästeri

Entreprenadtjänster

Renovering av gräsklippare

Försäljning av Maskinredskap, Släpkärror & Maskintransporter

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

APC Service i Falköping

Peter Andersson

Verkstadsgatan 8
521 41 Falköping
0729-659 080
apc.servicefkp@hotmail.com